Sok gólos mérkőzésen győzelem!

2023.03.07. 18:01
Piliscsabai SE  3:2 (2:1) Kistarcsai VSC
 
II. osztályú FELNŐTT bajnokság, Északi csoport 18. forduló
 
2023.03.04  14:30
 
Dévényi Antal Sportközpont, Piliscsaba

 

Gólszerzők: Szabó Gábor Péter (21'), Gellérfi Sándor Gergő (33'), Ujváry Miklós (38'), Szikszai Benedek György (66'), Breuer-Lábady Jakob Thomas (84')

 
Szép számú közönség előtt fogadtuk a 13. helyen álló Kistarcsa csapatát. A két csapat táblázaton elfoglalt helye csalóka, tudtuk, hogy jó csapattal fogunk találkozni.
A mérkőzésre kilátogató közönség végül egy gólokban gazdag, küzdelmes találkozót láthatott. 
Az első félidőben mindkét kapu felváltva forgott veszélyben. A 31. percben Szabó Gabi lőtt 22 méterről bombagólt! Vezetésünknek összesen két percig örülhettünk, ellenfelünk szintén távoli lövéssel egyenlített. Öt percet kellett csak várni, és újra nálunk volt az előny! Egy jobb oldali szöglet után Ujváry Miki talált közelről a vendégek hálójába. Egy jó iramú első félidő után előnnyel mehettünk az öltözőbe.
A második félidőre, mindent egy lapra feltéve jött ki a Kistarcsa. Ekkor inkább a mi térfelünkön folyt a játék, melynek eredményeképp az egyenlítés is összejött a vendégeknek. Az újból döntetleni állás után ekkor már kicsit óvatosabb játék folyt a pályán. Hat perccel a rendes játék vége előtt jött az újabb hazai gól! Szabó Gabi beadását, a szemfüles Breuer-Lábady Jakob fejelte a kapuba! Harmadszor sikerült vezetést szerezni a mérkőzésen, de ezt az előnyt már sikerült a mérkőzés végéig megtartanunk!
Összességében egy döntetlen közeli mérkőzést sikerült megnyernünk, ez növeli a megszerzett három pont értékét!
 
Következő mérkőzésünk Perbálon lesz március 12.-én Vasárnap. Kezdés: 14:30  Idegenbe is várjuk kedves szurkolóinkat!
 
Hajrá Piliscsaba! 90 perc... és az élet!
 

Miklósvári Géza vezetőedző

???? Szabó János

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest