Rossz talajú pályán is győzött a Piliscsaba

2022.11.29. 18:39
Leányfalui SE 0:3 (0:1) Piliscsabai SE 
 
II. osztályú FELNŐTT bajnokság, Északi csoport 15. forduló
 
2022.11.26  13:00
 
Leányfalui sportpálya, Leányfalu
 
Gólszerzők: Vadas Szilárd (33', 61'), Szabó Gábor Péter (83')
 
Csapatunk a múlt heti nagyon fontos Deákvár elleni siker után, az utolsó előtti helyen álló Leányfalura a 3 pont megszerzése reményében érkezett.
A november végi időjárás következményeként, egy rossz talajú pálya fogadta a csapatokat. Ennek tükrében a küzdelem és a párharcok jellemezték a mérkőzést, formás támadásokat nehéz volt vezetni....
Az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, helyzeteink azonban kimaradtak. A félidő közepére egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, érezhető volt, hogy nagy lehetőséghez jut az a csapat, amelyik az első gólt szerzi. A 33. percben egy kapu előtti kavarodás után Vadas Szili lőtte ki a bal alsó sarkot! Vezetésünk birtokában vonulhattunk pihenőre.
A második félidő 61. percében jött a második Vadas Szili gól! Középpályásunk 25 méterről bombázott a kapu jobb felső sarkába! Ritkán látható góllal duplázztuk meg előnyünket :-)  Érdemben már itt eldőlt a mérkőzés, a 83 percben még Szabó Gabi is betalált, ezzel biztossá téve győzelmünket.
Harmadik mérkőzés óta nem kaptunk gólt, ami bizonyítja egységünket. Ezzel a győzelemmel az is eldőlt, hogy csapatunk a 8. helynél nem végez hátrébb az őszi szezon végeztével. December 3.-án szombaton van még egy elmaradt meccsünk Maglódon, ahol 13:00-kor kezdődik a találkozó.
 
Várjuk kedves szurkolóinkat!
 
Hajrá Piliscsaba!

Miklósvári Géza vezetőedző

???? Szabó János

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest