Összefoglaló 2021 ősz: U9

2021.12.16. 08:20

Tóbiás Boldizsár edző 2021/2022-es bajnoki év őszi szezonértékelése: 

 

Egy számomra érzékeny veszteséggel indult ez a félév, ugyanis Simon Zoli iskolaigazgatói teendői miatt lemondott az U9-es vezetőedzői posztjáról.
Rendkívül sokat tanultam tőle, és végtelenül hálás vagyok a vele való közös munkáért.

Örömmel tölt el viszont, hogy a felnőtt csapat védelmének oszlopa, és jó barátom, Munkácsi Milán csatlakozott hozzám az U9-es csapat felkészítésében. Mindketten nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a munkába. A kitűzött közös célunk az volt, hogy beleoltsuk a gyerekekbe a mi foci iránti szeretetünket, és megismertessük velük a labdarúgás alapjait. Mindezt igyekeztünk olyan feladatokat, játékokat kiválasztva végrehajtani, hogy a gyerekek élvezzék, amit csinálnak. Azt hiszem, ezt nem lehet eléggé kihangsúlyozni és szem előtt tartani.

Ezért számunkra a legnagyobb siker az volt, hogy a csapatunk hétről hétre újabb gyerekekkel bővült, és szeptember közepétől stabilan harminc körüli létszámmal edzettünk egészen november végéig. Úgy gondolom, hogy a félév végére kialakult egy rendkívül lelkes és szorgalmas magja a csapatnak a gyerekekből, a háttérben egy nagyon segítőkész szülői gárdával, akiknek a bizalmát ez úton is köszönjük.

Jelzésértékű és különleges élmény volt számomra az évzárónk, ahol a fagyos decemberi idő ellenére is két csapatnyi gyerek jött össze családostul, hogy a pálya hómentesítése után összemérhessék erejüket a szülők csapataival.

Összességében hálás vagyok ezért a félévért, folytatás következik!

 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest