Nem sikerült a bravúr!

2023.04.25. 21:35
CSO-KI Sport 2:1 (0:1) Piliscsabai SE 
 
II. osztályú FELNŐTT bajnokság, Északi csoport 25. forduló
 
2023.04.22 16:30
 
Csomád, Csomádi Sportpálya

Gólszerzők: Szabó Gábor Péter (26'), Ocztos Martin (76'), Huller Ádám (78')

Felnőtt csapatunk Szombaton a bajnoki címért harcban álló Csomádra látogatott, ahol 15 percen múlt a meglepetés pontszerzésünk.
Végig nagy iramú küzdelmes mérkőzést láthatott a mérkőzésre kilátogató közönség. Az első félidőt 1 gólos vezetéssel zártuk, a  26. percben Szabó Gabi ugrott ki két védő között, majd a kapust is kicselezve gurított az üres kapuba!
Várható volt, hogy a második félidőben a hazaiak minden erejüket mozgósítják a fordítás érdekében. El kell ismerni, hogy a második félidő első felében védekezésre kényszerültünk.Ellenfelünk veszélyes támadásokat vezetett, de hősies védekezéssel őriztük előnyünket.
A 65. percben jöhetett volna a fordulópont, de sajnos egy kontra támadásunkból csak kapufáig jutottunk. A 76. percben jött az egyenlítés, egy kapunk előtti kavarodás után voltak eredményesek vendéglátóink. Rövidzárlatunkat kihasználva, gólra gólt rúgtak a Csomádiak, két perccel később szöglet után voltak eredményesek. Az utolsó 10 percben mindent megtettünk az egyenlítésért, de sajnos ez nem sikerült.
Vállalható vereséget szenvedtünk egy nagyon jó csapat ellen.
 
Hétvégén újra szép feladat előtt állunk, a tavasszal 100%-os Csömört látjuk vendégül. Az összecsapás pikantériáját növeli, hogy tavasszal hazai pályán mi is 100%-osak vagyunk!
 
Küzdelmes, izgalmas mérkőzésre hívjuk kedves szurkolóinkat Április 29.-én, Szombaton. Kezdés 16:30-kor.
 
Hajrá Piliscsaba! 90 perc... és az élet!
 
Szép hetet kívánok! 
 
Miklósvári Géza vezetőedző

???? Szabó János

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest