Küzdelmes mérkőzésen vereség

2023.03.28. 21:40
Pomáz ICO SE 3:2 (1:1) Piliscsabai SE 
 
II. osztályú FELNŐTT bajnokság, Északi csoport 21. forduló
 
2023.03.25 15:00
 
ICO SE Sporttelep, Pomáz

Gólszerzők: Bencze Zsolt (10'), Szabó Gábor Péter (26'), Sergő Márton (63', 66'), Vadas Szilárd (75')

Jó iramú, küzdelmes mérkőzést láthatott a mérkőzésre kilátogató szép számú közönség.
A mérkőzés 10. percében mondhatni a semmiből szereztek vezetést a hazaiak, egy beadásra a kapuból feleslegesen kijövő kapusunkat megelőzve fejelt az ellenfél csatára a kapunkba. A kapott gól nem zavarta meg csapatunkat, nagy erőket mozgosítottunk az egyenlítés érdekében. Tóbiás Boldi és Horváth Ágó előtt adódott nagy lehetőség, de csatárunk eszén a kapus járt túl, míg középpályásunk centikkel a kapu mellé gurított. A 26. percben jött az egyenlítés! Vadas Szili fejesét még védte a kapus, de a kipattanó labdára Szabó Gabi érkezett a leggyorsabban és passzolt 3 méterről a kapuba.
A második félidőt a Pomáz kezdte jobban, ennek eredményeként a 63. percben a sokadik szögletükből voltak eredményesek.  3 percrel késöbb egy formás támadás végén egy nagyon szép találattal növelték előnyüket 3-1. Mindent egy lapra feltéve támadtuk, a játék képe alapján volt esélyünk a pontszerzésre! A 75. percben Vadas Szili egy szöglet után fejelt szép mozdulattal a hálóba! 3-2. Sajnos az egyenlítés nem jött össze, de közel jártunk hozzá... A 88. percben Szabó Gabi ígéretes helyről végezhetett el szabadrúgást, de a sorfal önfeláldozóan tette a dolgát.... A 90. percben Czidó Máté állt a kapussal szemben, de lövését bravúrral védte az egész meccsen jól védő hálóőr.
Természetesen az eredménnyel nem, de a mutatott játékkal elégedettek lehetünk. 
Ezen a héten is szép feladat előtt állunk, hazai pályán fogadjuk a 3. helyen álló Maglód csapatát. Kezdés: 15:30 Várjuk kedves szurkolóinkat!!
 
Hajrá Piliscsaba!  90 perc... és az élet!
 
Szép hetet kívánok!

???? Szabó János

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest