Küzdelmes mérkőzés

2023.05.17. 20:24
Piliscsabai SE 2:0 (0:0) Péceli SSE 
 
II. osztályú FELNŐTT bajnokság, Északi csoport 28. forduló
 
2023.05.13 17:00
 
Piliscsaba, Dévényi Antal Sportközpont

Gólszerzők: Tóbiás Boldizsár (61'), Szabó Gábor Péter (79')

Szombaton délután szép számú közönség fogadta a csapatokat! Külön öröm, hogy a szurkolók nagy része miattunk jött, jó visszajelzés az idei szereplésünkre.
A mérkőzés előtt csapatunk a 6. helyen állt, míg ellenfelünk a 7. volt a táblázaton.
Az első félidőben gól nem született, csak helyzetekig jutottak a csapatok. Mezőnyfölényben inkább a Péceliek játszottak és szembetünő volt hogy az összes lepattanó, lecsorgó labdát ők szerezték meg, így a félidő jelentős részében az ő akaratuk érvényesült.
A második félidőben sikerült változtatnunk a játék képén és egyre inkább mi tudtunk dominálni. A 72. percben Szabó Gabi ugratta ki Tóbiás Boldit, aki gyorsaságát kihasználva hozta magát helyzetbe, majd okosan passzolt a kapu jobb sarkába 1-0!
A vezető gól után biztosan őriztük előnyünket, sőt a 79. percben Szabó Gabi bomba góllal állította be a későbbi végeredményt! (Csapatkapitányunk 23. szezonbeli gólja volt ez a találat!)
Küzdelmes mérkőzésen sikerült újabb értékes három pontot szereznünk, ezzel a győzelemmel az is eldőlt (bár még két forduló  hátra van), csapatunk az előkelő 6. helyen fogja zárni a bajnokságot!
Ismerve csapatunkat, az utolsó két meccsre is éhesek maradunk a sikerre! Szombaton folytatás Vác-Deákváron, kezdés 17:00
 
Hajrá Piliscsaba, 90 per.... és az élet!
 
Miklósvári Géza vezetőedző

???? Szabó János

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest