Gőzerővel zajlik a felkészülés!

2021.02.02. 13:44
Egyesületünknél a múlthét folyamán már az összes korosztály (U9-től felfelé) megkezdte a téli felkészülést!
A hideg időjárás és a fedett edzések lehetőségének hiánya sem tartotta vissza játékosainkat, minden csapatunk edzésein szép számmal vesznek részt sportolóink.
Az U11-es és U13-as korosztályunk a szokásos Pest megyei Futsal7végéken vesznek részt, U9-es, U15-ös, U19-es és U17-es leány csapatunknál pedig kemény edzésekkel készülnek a hamarosan rajtoló tavaszi szezonra.
 
Felnőtt csapatunk a már hagyományosnak számító Hidegkúti Téli Tornával hangolódik az alig három hét múlva (február 20-án) kezdődő bajnokságra, ahol csoportelsőként már a felsőház rájátszásáig jutottunk!
 
Eredmények:
Piliscsaba SE 5:2 Etyek
Piliscsaba SE 6:4 BVSC Zugló U19
 
A következő forduló vasárnap kerül megrendezésre, ahol a Páty csapata ellen lépnek pályára fiaink.
 
Felnőtteink, az őszi szezonban elmaradt meccsek okán, már február 20-án folytatják a bajnokságot, utánpótlás csapatainknak pedig március elejétől térnek vissza fokozatosan a küzdőtérre.
FONTOS: A hatályos rendeletek értelmében március 1-ig sajnos még biztosan nézők nélkül, zárt kapuk mögött kell megrendeznünk a találkozókat! A megértést és együttműködést előre is köszönjük!
 
A felkészülésről, illetve felnőtt csapatunk mérkőzéseiről a további képek megtekinthetők Szabó János oldalán, akinek ezúton is köszönjük munkáját és a nagyszerű fotókat!
 
Hajrá Csaba! ????????????

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest