Fontos győzelem!

2022.10.11. 10:51
Piliscsaba SE 3:1 (0:1) - Bagi TC '96
 
II. osztályú FELNŐTT bajnokság, Északi csoport, 8. forduló
 
2022.10.08  15:00
 
Dévényi Antal Sportközpont, Piliscsaba
 
Gólszerzők: Czidó Máté (47'), Rácz Levente János (76'), Szabó Gábor Péter (79')
 
Jó időben, gondosan előkészített pályán fogadtuk szombaton a Bag csapatát. Már a  mérkőzés előtt lehetett sejteni, hogy a hasonló játékerőt képviselő csapatok izgalmas mérkőzést fognak játszani.
Jól kezdtük az első félidőt, mezőnyfölénybe kerültünk, de inkább csak lehetőségeink adódtak. A félidő felére magukra találtak a vendégek, és átvették a kezdeményezést. A mi kapunk előtt már komolyabb lehetőségek is adódtak, de Kapás Máté vezérletével a 36. percig álltuk a rohamokat. Ekkor egy gyors, sok passzos támadás végén mattolták csapatunkat, így előnnyel mehettek szünetre a vendégek.
A második játékrész a lehető legjobban kezdődött a számunkra! Már a 47. percben jött az egyenlítő gól! Czidó Máté fülelt le egy pontatlan passzt, egyet igazított a labdán, majd 17 méterről lőtt nagyon pontosan a kapu bal oldalába. A döntetlen állást követően , mindkét csapat nagy erőket mozgósított a győzelem megszerzéséért, felváltva adódtak a lehetőségek a két kapu előtt. Szerencsére a nagy rohanásból mi jöttünk ki győztesen! A 76. percben Rácz Levi (második felnőtt bajnoki mérkőzésén) megszerezte első bajnoki gólját! Egy kapu előtti kavarodás után, 11 méterről bombázott védhetetlenül a kapu közepébe.Gólra gól! Három perccel később Szabó Gabi biztosította be győzelmünket! Kapitányunk remek, önzetlen passzt kapott Czidó Mátétól, majd igazítás nélkül szerzett okos gólt!
Értékes győzelmet szereztünk! Csapatunk a 8. helyen állva, jó hangulatban készülhet a következő fordulóra.
 
Legközelebb idegenbe látogatunk, október 15.-én 15 órakor a Váchartyán csapata fogad bennünket.
 
Várjuk szurkolóinkat! Hajrá Piliscsaba!
 
Szép napot kívánok! 

Miklósvári Géza vezetőedző

???? Szabó János

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest