Felnőtt: Vereség Pomázon

2022.03.31. 07:47

Pomáz-ICO SE 3:1 (2:0) Piliscsaba SE

II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 21. forduló

2022.03.27. 16:00 Pomáz

Gólszerző: Tóth Péter (87')

 

Jó iramú, igazi rangadót játszottunk Pomázon.

 

Ellenfelünk a jó sorozatának folytatásában bízott, ennek megfelelően támadólag lépett fel már az első perctől kezdve. Sajnos már a 18. percben sikerült vezetést szerezniük egy korszerű támadás végén. Ezt követően inkább a mezőnyben zajlott komoly küzdelem, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A félidő derekán a semmiből jött a második hazai gól, egy rosszul elvégzett szabadrúgásunkat büntették meg vendéglátóink.

 

A második félidőben biztosan őrizte meg előnyét a hazai csapat. Az utolsó percekben egy gyors gólváltás szórakoztatta a nézőket. Részünkről Tóth Peti volt eredményes, a tizenhatoson belülre törve okosan gurított a kapus mellett a hálóba.

 

Összességében megérdemelt hazai siker született,  nincs okunk szégyenkezni, jó mérkőzést játszottunk a bajnokság egyik legjobb csapata ellen.

 

Sajnos az első félidőben csapatunk védője Kunyik Barna megsérült, mint az orvosi vizsgálatokon kiderült, lábszár repedése lett... Neki jobbulást kívánunk!

 

 

 

Csapatunk az 5. helyről várja a folytatást. A 22. fordulóban hazai pályán fogadjuk a Leányfalu csapatát, szombaton 16 órai kezdéssel.
Várjuk kedves szurkolóinkat, kell a biztatás! 

 

Hajrá Piliscsaba!
 
Miklósvári Géza vezetőedző

 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest