Felnőtt: Nem sikerült itthon tartani a három pontot

2021.03.16. 13:13
Folytatódik felnőtt csapatunk rossz szériája

Pest megyei II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport, 16. forduló

Piliscsaba SE 1 - 4 (0-3) Mogyoród FC

Dévényi Antal Sportközpont, Piliscsaba

 

Felnőtt csapatunk március 13-án délután itthon fogadta a jelenleg negyedik helyen álló Mogyoród együttesét. A helyezésbeli különbség sajnos a pályán is megmutatkozott, a vendégek magabiztos győzelmet aratva vitték haza a három pontot. 

Miklósvári Géza vezetőedző beszámolója a mérkőzésről: 

Ahogy a múlt héten úgy most is, egy ki nem kényszerített egyéni hiba miatt már a mérkőzés elején vezetéshez jutott ellenfelünk. A 15. percben aztán Karádi Marci is bevédett egy beadást, ezzel még nehezebb helyzetbe hozva csapatunkat. A kezdőben 3 ifi korú játékossal (Zsolnai, Hunyi, Tóbiás Menyhért) küzdöttünk becsületesen, a mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a Mogyoródnak. A félidő vége előtt felforgatott védelmünk újra könnyű gólt adott ellenfelünknek.... Egy kapuskirúgást két belső védőnk elnézett, így a csatár egyedül kiugorva könnyű gólt szerzett.
Pozitívum, hogy nem rogytunk meg, és a második félidőt lehoztuk 1-1-re. Becsületgólunkat Szabó Gábor szerezte. Játékosainkat ezért a maximális dicséret illeti, csapatként egységesen küzdöttünk az eredmény szorosabbá tételéért.
Folytatás jövő héten Bagon.
 
Következő forduló:
Bagi TC '96 - Piliscsaba SE
2021. március 21. 15:00
Bag

 

 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest