Felnőtt: Magabiztos győzelemmel kezdtük a tavaszi szezont!

2022.02.22. 09:01
PILE-Szántó SE 1:5 Piliscsaba SE
PILE-Szántó SE 1:5 (1:1) Piliscsaba SE
II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 16. forduló
2022.02.20. 14:30 Pomáz
 
Gólszerzők: Youla Souleymane (40', 69', 74'), Tóbiás Boldizsár (56'), Breuer-Lábady Jakob (50')
 
 
Felnőtt csapatunk számára elkezdődött a tavaszi szezon!
Egyből egy helyi  rangadó várt csapatunkra, ellenfelünk a Pilisszántó csapata volt. Mivel vendéglátóink pályája játékra nem volt alkalmas, ezért Pomázon fogadtak bennünket.
 
Ellenfelünk kezdett jobban, az első 20 percben az ő akaratuk érvényesült. Már a 20. percben vezetést szerezhettek volna, de a számukra jogosan megitélt tizenegyest Kapás Máté bravúrral védte! A félidő közepére már mi is veszélyeztettünk, mégis a hazaiak szereztek vezetést, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után találtak a kapuba. Szerencsére még a félidő derekán Youla gyönyörű szabadrúgás góljával sikerült kiegyenlíteni!
 
A második félidőt álomszerűen kezdtük! Az 50. percben Youla beadására menetrendszerűen érkezett a szünetben csereként beállt Breuer-Lábady Jakob, aki a saját testi épségét sem kímélve fejelt a kapuba.( a gólnál a kapu fával is ütközött, de rövid ápolás után tudta folytatni a játékot.) Az 56. percben a szintén szünetben játékba beszálló Tóbiás Boldi is gólt szerzett! Középpályásunk a tizenhatoson belülre érkezve, bombázott a léc alá. A mérkőzés 69. és 74. percében Youla tette biztossá győzelmünket! Mindkét gólnál Szabó Gabi remek passzát lőtte a szántói kapuba.
 
Győzelmünk főleg a második félidei játékunknak köszönhetően még ilyen arányban is megérdemelt. Ezzel a táblázat harmadik helyére léptünk fel!
 
Folytatás február 26.-án 14:00 kezdéssel hazai pályán, a Vác-Deákvár csapatát fogadjuk.
 
Várjuk szurkolóinkat! Hajrá Piliscsaba!
 
Miklósvári Géza vezetőedző

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest