Felnőtt: Két rangadó, két győzelem!

2021.06.11. 11:25

PILE-Szántó SE 1:4 (1:2) Piliscsaba SE

II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 28. forduló

2021.06.06. 17:00 

Gólszerzők: Cserni Máté (18') ill. Szabó Gábor (25'), Czinege Richárd (39'), Zsolnai Bálint (60'), Tóth Péter (79')

 

Miklósvári Géza vezetőedző:

Helyi rangadót nyertünk a jó erőkből álló Szántó együttese ellen.

Jól kezdtük a mérkőzést, ellenfelünket letámadva a mi akaratunk érvényesült, ennek ellenére ők szerezték meg a vezetést a 18. percben. 

Szerencsére nem estünk össze, és még a félidő vége előtt sikerült fordítanunk.

A második játékrészben is mi kontroláltuk a mérkőzést, a 65. percben azonban a szántóiak javára ítélt büntetőt a játékvezető, ami akár a meccs fordulópontja is lehetett volna, de Gáspár Zsolt, egyesületünk elnöke bravúrral hárította azt, így a 79. percben született Tóth Peti góllal már felrakhattuk az i-re a pontot. 

 

Leányfalui SE 0:3 (0:1) Piliscsaba SE

II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 26. forduló 

2021.06.09. 18:30

Gólszerzők: Szabó Gábor (42'), Tóth Péter (60'), Czinege Richárd (79')

 

Miklósvári Géza vezetőedző:

Pihenésre nem sok időnk maradt a vasárnapi szántói meccs után, szerdán a harmadik helyen álló Leányfalu ellen elmaradt mérkőzésre utaztunk. 

Ellenfelünk kezdte jobban a meccset, de sikerült az első negyed órát kapott gól nélkül megúszni és a játék ritmusát felvenni.

A 20. percben vitatható körülmények között nem ítéltek meg számunkra egy jogosnak vélt büntetőt, de ez nem csökkentette lendületünket és még a játékrész vége előtt Szabó Gabi remek egyéni akciója után sikerült megszereznünk a vezetést. 

A második félidő elején újra ellenfelünk dominált, de Tóth Peti révén növeltük előnyünket, a 79. percben Czinege Ricsi góljával pedig lezártuk a mérkőzést. 

Férfias, nagy iramú meccsen még ekkora gólkülönbséggel is megérdemelten nyertünk.

Szeretném kiemelni Horváth Ágostont, Breuer-Lábady Jakobot, Triff Bálintot és Kauser Bálintot, akik habár inkább még az ifi csapatot erősítik, az utóbbi mérkőzéseken a felnőtt csapatnak is meghatározó játkosai voltak. 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest