Felnőtt: Győzelem a nyitányon!

2022.08.22. 16:39
Felnőtt csapatunk 3 ponttal kezdte a 2022-2023-as bajnoki szezont

Piliscsaba SE 3:2 (1:0) Isaszegi SE

II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 1. forduló 

2022.08.21. 17:00

Dévényi Antal Sportközpont, Piliscsaba

Gólszerzők: Czidó Máté (10'), Tóbiás Menyhért (54'), Szabó Gábor (95'), ill. Ruda Dominik (80'), Kisréti Marcell (91')

 

Felnőtt csapatunk számára elkezdődött a 2022-23-as bajnoki idény.
Csapatunk hazai pályán fogadta az Isaszeg együttesét.
 
Támadólag kezdtük a mérkőzést, ennek köszönhetően már a 10. percben vezetést szereztünk! Régi-új játékosunk Czidó Máté szerzett szemfüles gólt egy, a kapusról kipattanó lövést értékesített közelről. (Külön öröm Máté gólja..., nem könnyű örökséget kapott, neki kell pótolnia a Peregre távozó Youlát).
Korai gólunk értékét növeli, hogy az első félidő további részében inkább a küzdelem dominált, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A félidő krónikájához tartozik, hogy sérülés miatt kettőt is kellett cserélnünk, Csiky Marcinak a válla, Lábady Jakobnak a bokája sérült meg.
 
A második félidőben a mi akaratunk érvényesült. Ennek a játékrésznek az elején is sikerült gólt szereznünk! A csereként beállt Tóbiás Menyus távoli találatával sikerült megduplázni előnyünket. Pár perccel később Horváth Ágó kapufáján bosszankodhattunk.
Sajnos nem várt fordulatot is tartogatott a mérkőzés: a vendégeknek előbb a 80. percben egy szöglet utáni kavarodásból sikerült gólt szerezni, majd a 90. percben egy véleményes tizenegyes után már az egyenlítő találatnak örülhettek.
 
Már már mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor érkezett csapatkapitányunk Szabó Gabi, aki szabadrúgásból lőtt hatalmas erővel a jobb alsó sarokba.
 
Értékes győzelemmel kezdtük a szezont! Minden bajnoki idényben nagyon fontos az első győzelmet megszerezni! Véleményem szerint sikerünk megérdemelt, de ahogy megszereztük remélem erőt ad a csapatnak a folytatásra. Minden pontra nagy szükségünk lesz, mert az elmúlt pár év legerősebb csoportjába kerültünk.
 
Folytatás augusztus 27-én 17.00 órai kezdéssel Mogyoródon.
Várjuk kedves szurkolóinkat!
Hajrá Piliscsaba!
 
Miklósvári Géza vezetőedző

 

 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest