Felnőtt: Gólgazdag mérkőzés, újabb 3 pont!

2022.03.16. 11:10

Bagi TC '96 3:5 (2:1) Piliscsaba SE 

II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 19. forduló

2022.03.13. 15:00 GEAC sporttelep

Gólszerzőink: Bátori Balázs Roland (ÖG 23'), Szabó Tamás (52'), Breuer-Lábady Jakob (60'), Szabó Gábor (84'), Tóbiás Boldizsár (89')

 

Vasárnap a Bagi TC csapata fogadott bennünket, igaz nem hazai pályán, hanem Gödöllőn az egyetem műfüves pályáján.

Jól kezdtük a mérkőzést, viszonylag hamar, a 23. percben vezetést szereztünk! Szabó Gabi szöglete után a Youla elől menteni igyekvő hazai hátvédről pattant a kapuba a labda.
Nem sokáig örülhettünk, 3 perc múlva szintén egy beadás után érkezett jó ütemben ellenfelünk csatára, és fejelt szép gólt! A félidő derekán megszerezte vezetését is ellenfelünk, egy labdavesztésünket követő bombagólnak köszönhetően.

A második félidőt álomszerűen kezdtük! Az 52. percben Szabó Tomi volt eredményes, egy szöglet utáni kipattanót vágott a kapuba. A 60. percben már újra nálunk volt az előny, a csereként beállt Breuer-Lábady Jakob ugrott ki a bal oldalon és szerzett okos gólt. Nem álltunk meg! A 82. percben Szabó Gabi volt eredményes közelről, Vadas Szili volt az assziszt adó! A mérkőzés krónikájához tartozik egy kimaradt tizenegyesünk, amit egy perc múlva Tóbiás Boldi szép gólja feledtetett. A hazaiak sem álltak le, a 90. percben egy értékesített tizenegyessel kozmetikázták az eredményt.
 
Jó iramú, fordulatos, gólgazdag mérkőzésen sikerült értékes győzelmet aratnunk!
 
Csapatunk őrzi 3. helyét! Következő mérkőzésünk, szombaton hazai pályán 15:00 órai kezdéssel, ellenfelünk a Pécel csapata lesz. Várjuk kedves szurkolóinkat! 
Hajrá Piliscsaba!

Miklósvári Géza vezetőedző

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest