FELNŐTT: FORDULATOS MÉRKŐZÉSEN MARADTUNK ALUL!

2022.09.13. 14:30

Piliscsaba SE 3:5 (1-1) Perbál SC

Felnőtt bajnokság, 4. forduló

2022.09.10  16:30

Dévényi Antal Sportközpont, Piliscsaba
 
Gólszerzők: Czidó Máté (38',55'), Szabó Gábor Péter (87'), Raffai Ákos (19'), Ladányi Lőrinc (69'), Bayer Bence (72',76'), Cserei Norbert (90')
 
Igazi labdarúgó időben, szép számú közönség előtt fogadtuk a Perbál csapatát.
Nem jól kezdtük a mérkőzést. Az első fél órában a vendégek akarata érvényesült, egymás után vezették veszélyes támadásaikat. Gáspár Zsolti (aki újra a kapuban találta magát)  vezetésével, és néha a szerencsével a 19. percig álltuk a rohamokat, ekkor egy beadás után szerzett vezetést a Perbál. El kell ismerni, hogy szinte a semmiből tudtunk egyenlíteni a 38. percben! Szabó Gabi szerzett labdát 30 méterre a kaputól. Beadását Czidó Máté értékesítette magabiztosan!
A második félidőt mi kezdtük jobban, támadólag. Eredményeképpen Czidó Máté megszerezte csapatunk és önmaga második gólját, egy szép támadás végén gurított a kapu bal oldalába. Biztosan őriztük fizetésünket, mígnem jött a 69. perc és egy ritkán látott tizenegyes...
Zsolti talán elvégezte a kirúgásunkat, amit Munkácsi Milán nem érzékelt, ezért kézzel megfogta a labdát, hogy ő végezze el a kirúgást... A játékvezető mindenki meglepetésére büntetőt adott ezért a mozdulatsorért... Talán jogosan, talán nem.... Sajnos a büntetőt értékesítette a vendégcsapat. Így újabb számunkra nem várt fordulat következett. 5 perc múlva már 4-2 volt oda, két szép baloldali Perbál támadás után. Csapatunk lelki erejét mutatja, hogy még innen is volt visszaút! Szabó Gabi szólója után feljöttünk egy gólra. A 90. percben egy szöglet után pecsételődött meg sorsunk, beállítva az 5-3 -as végeredményt.
Saját magunkat vertük meg.... Vezetésünk birtokában nekünk állt a meccs, de ilyen a foci! Megyünk tovább, hétvégén szeretnénk javítani!
 
Következő bajnoki mérkőzésünk:
2022. szeptember 18 vasárnap 16:00 Valkó-Piliscsaba, Szadai sporttelep!!!
 
Hajrá Piliscsaba!
 
Miklósvári Géza vezetőedző 
 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest