Felnőtt: Folytatódik a jó sorozat!

2021.10.04. 09:11
Piliscsaba SE 2:0 Valkói KSK

Piliscsaba SE 2:0 (1:0) Valkói KSK

II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 8. forduló

2021.10.02. 15:00

Dévényi Antal Sportközpont, Piliscsaba

Gólszerzők: Youla Souleymane (23'), Szabó Gábor (92')

 

Szombaton a jó erőkből álló Valkó csapatát fogadtuk.

Már a mérkőzés előtt sejteni lehetett, hogy jó meccset láthat kilátogató közönség. Kellemes időjárás, és remekül felkészített előkészített pálya fogadta a csapatokat.

A csapatok egyből egymásnak estek, és mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A 23. percben szereztük meg a vezetést, amikor Youla ugrott ki a vendég védők gyűrűjéből, harmadik helyzetét már biztos lábbal gólra váltotta. Ebben a félidőben, bár helyzetek mindkét oldalon adódtak, több gól már nem született.

A második félidőben még egy lapáttal rátettek a csapatok, az egyébként is jó iramú mérkőzés tempójára! Ebben a játékrészben már a mi akaratunk érvényesült... Főleg a Youla, Szabó Gabi, Tóbiás Boldi hármasnak köszönhetően veszélyeztettünk sokat. Legnagyobb lehetőségünk, a 80. percben Youla tizenegyese volt, de lövését a vendég kapus bravúrral hárította.

Nem maradt viszont a közönségünk további gól nélkül, a 92. percben Halmos Attila harcossága után Szabó Gabi lőtt bomba gólt a jobb felső sarokba!

Mindig öröm kapott gól nélkül megnyerni egy mérkőzést, védelmünk újabb mérkőzésen bizonyította, hogy nehéz megtalálni az utat a kapunk felé.

Győzelmünknek köszönhetően a harmadik helyre sikerült előrelépni! Dolgozunk tovább, mert tudjuk nagyon sok fontos mérkőzés van még előttünk. Legközelebb október 9.-én 15 órai kezdéssel játszunk Gödön.
 
Várjuk szurkolóinkat! Hajrá Csaba!!
 
Miklósvári Géza vezetőedző
 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest