Felnőtt: Döntetlennel zártuk az őszi szezont

2021.11.22. 10:06
Egy pont Szentendrén

Szentendre VSE 2:2 (1:2) Piliscsaba SE

II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 15. forduló

2021.11.20. 13:00 Szentendre

Gólszerzőnk: Csiky Márton (4', 13')

 

Két ellentétes félidőt játszottunk Szentendrén.
 
Az első félidőben a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, mégis mi vonulhattunk 1 gólos előnnyel a szünetre. Már a 4. percben vezetéshez jutottunk, Csiky Marci lőtt bombagólt egy szöglet utáni kipattanóból.
Sajnos hamar jött a hazaiak egyenlítő gólja, a 11. percben egy jól eltalált szabadrúgásból egyenlítettek. Szerencsére rá két percre jött Marci második gólja, melyet a tizenhatoson kívülről szerzett.
Vezetésünk ellenére a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, el kell ismerni, hogy a szerencsének is köszönhettük, hogy előnnyel vonulhattunk az öltözőbe.
 
A második félidőben már a mi akaratunk érvényesült. 3-4 ígéretes helyzetünk is volt, de ezek sorra kimaradtak.
Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. A jól küzdő, de igazi lehetőséget nem kialakító szentendreieknek a 92. percben szinte a semmiből jött az egyenlítő góljuk, egy középre ívelt szabadrúgást sikerült a kapuba fejelni.
 
Érdekes mérkőzés volt. Két ellentétes félidővel. A döntetlen összességében igazságos eredménynek mondható, persze az utolsó pillanatban bekapott gól miatt csalódottak lehetünk.
 
Ezzel a döntetlennel felnőtt csapatunk számára véget ért az őszi szezon. Büszkék lehetünk csapatunkra, jelenleg a 6. helyen állunk, de ami ennél is fontosabb, hogy a harmadik helyezéstől összesen egy pontra vagyunk.
 
Miklósvári Géza vezetőedző
 
 

 

 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest