Felnőtt: Bravúr idegenben!

2022.05.11. 11:24

Csömör KSK 0:2 (0:0) Piliscsaba SE

II. osztályú felnőtt bajnokság, Északi csoport 27. forduló

2022.05.08. 17:00 

Csömör

Gólszerző: Youla Souleymane (53', 92') 

 

Vasárnap délután az 5. helyen álló Csömör, remekül felkészített pályán fogadott bennünket.
A hazaiak kezdték lendületesen a mérkőzést, sorra vezették lendületes támadásaikat, mégis inkább csak pontrúgásokból voltak veszélyesek. Az első húsz percet védelmünknek köszönhetően sikerült átvészelnünk, innentől kezdve főleg a mezőnyben volt nagy küzdelem. A félidő krónikájához tartozik, hogy Ujváry Mikit orr törés gyanúja miatt le kellett cserélni, szerencsére az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy nagyobb baj nincsen, ragasztással orvosolták a sérülést.
A második félidőt mi kezdtük lendületesebben, és egy beadás után Szabó Gabi fejesét még bravúrral védte ellenfelünk kapusa, de a kipattanót a szemfüles Youla lőtte a kapuba. A vezetés birtokában, jól őriztük az eredményt. A 92. percben jött a második gólunk! A csereként beállt Zsolnai Bálint szaladt el villámgyorsan a jobb szélen, pontos beadását Youla bombázta 12 méterről a kapu bal oldalába.
 
Ezen a mérkőzésen csapatunk megmutatta karakterét! Megalkuvást nem tűrően, a taktikát maximálisan betartva, egymásért küzdve játszottunk. Csapatjátékunk mellett, az egyéni jó teljesítmények is kellettek ehhez a bravúros győzelemhez.
 
Szombaton hazai pályán ismét rangadó vár ránk. Az ötödik helyről várjuk a 4. helyen álló Kistarcsa vendégszereplését. Kezdés: 17:00 Várjuk szurkolóinkat!
Hajrá Piliscsaba!
 
Miklósvári Géza vezetőedző

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest