Bravúros győzelem a végén!

2023.04.04. 21:59
Piliscsabai SE 4:3 (2:2) Maglód Helló Parks
 
II. osztályú FELNŐTT bajnokság, Északi csoport 22. forduló 
 
2023.04.01 15:30
 
Dévényi Antal Sportközpont, Piliscsaba

Gólszerzők: Kalina Tamás (10'), Szabó Gábor Péter (25', 58'), Kolozsvári László Attila (33', 37'), Simon Szabolcs (68'), Balló Harold Norbert (77') 

A bajnoki címért küzdő Maglód csapatát fogadtuk szombaton délután. A szépszámú, főleg hazai drukker nagy küzdelmet és gólgazdag mérkőzést láthatott, melyen sikerült a nagyon értékes győzelmet megszereznünk!
A 10 percben szerencsés körülmények közt szereztünk vezetést, a vendégek védője és kapusa nem értette meg egymást, öngól lett a vége. A 25 percben szép támadás végén növeltük előnyünket.Tóbiás Ambrus ugratta ki remekül Szabó Gabit, aki higgadtan passzolt a kiinduló kapus mellet a hálóba! Nem sokáig örülhettünk. A Maglódiak két gyors góllal  egyenlítettek... Előbb egy jogosan megítélt tizenegyesből szépítettek, majd egy szélről középre beadott, közeli találattal egyenlítettek. Összességében igazságos döntetlennel vonultak szünetre a csapatok.
Karakterünket mutatja, hogy a második félidőben mi tudtunk "még egy lapáttal rátenni!" Az 58. percben Szabó Gabi szerezte meg a mérkőzésen a második gólját egy bedobás utáni kipattanót bombázott a hálóba! A 68 percben Simon Szabi szerezte meg első felnőtt bajnoki gólját! (Gratulálunk neki!) Középpályásunk a kifutó kapust megelőzve szerezte meg a labdát, majd az üresen maradt kapuba passzolt! A 77 percben egy szabadrúgás utáni kipattanót értékesítettek a vendégek 4-3. Az utolsó negyedórában felborult a pálya.... A vendégek mindent egy lapra feltéve támadtak, de védelmünk jól állt a lábán, így az eredmény már nem változott.
 
Győzelmünk igazi csapatmunka volt! Mindenki mindent megtett a sikerért, aminek győzelem lett a gyümölcse.
 
Folytatás Bagon lesz április 8.-án szombaton 16 órai kezdettel. Várjuk kedves szurkolóinkat!
 
Hajrá Piliscsaba! 90 perc... és az élet!
 
Szép hetet kívánok!

???? Szabó János

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest