BRAVÚROS GYŐZELEM!!!

2022.10.25. 17:14
Piliscsabai SE 2:0 (0:0) CSO-KI Sport
 
II. osztályú FELNŐTT bajnokság, Északi csoport 10. forduló
 
2022.10.22  10:00
 
Dévényi Antal Sportközpont, Piliscsaba
 
Gólszerzők: Szabó Gábor Péter (62), Rácz Levente János (89')
 
Csapatunk rendhagyó időpontban, reggeli 10 órás kezdéssel fogadta az eddig 100%-osan szereplő Csomád gárdáját. Ellenfelünk az eddig lejátszott 9 mérkőzését megnyerte imponáló 39-10 -es gólaránnyal.
Jól kezdtek a vendégek, az első negyedórában a mi kapunk forgott veszélyben, ám ahogy múlt az idő, egyre magabiztosabbak lettünk. Nemcsak a mezőnyben voltuk egyenrangú ellenfelek, gólszerzési lehetőségeink is adódtak. A látottak alapján félidőben reális eredménnyel vonultunk a szünetre.
A második játékrészben szerencsére mi tudtuk növelni a ritmust. A 62. percben egy remek Szabó Gabi lövéssel a vezetést is sikerült megszereznünk, örömmel mondhatom teljesen jogosan! Munkácsi Milán vezérletével védelmünk biztosan kontroll alatt tartottuk ellenfelünket. Ellentámadásaink rendre veszélyt okoztak, ekkor a vendégek kapusának köszönhetően nem változott az eredmény. A 88percben dőlt el a eredmény, ekkor Rácz Levi ugrott ki a félpályáról, ellentmondást nem tűrően tört kapura, majd 14 méterről a jobb felső sarokba bombázott.
Nagyon büszke vagyok a csapatunkra, de mondhatom, most mindenki az lehet! Csapatként és egyénileg is nagyot játszottunk, ennek köszönhetó ez nagy siker! Örülök, hogy örömet, büszkeséget okozhattunk szépszámú közönségünknek! Köszönjük a szurkolást!
 
Következő mérkőzésünk: október 29 - én Csömörön lesz 18:00 órai kezdettel.
 
Várjuk kedves szurkolóinkat! 
 
Hajrá Piliscsaba! 

Miklósvári Géza vezetőedző

???? Szabó János

 

 

A PSE támogatója:

A PSE támogatója: AutoPalace Délpest