PSE | A női csapatunk
A női csapatunk
Piliscsaba sporttörténelmében a 2015/16-os sportévben indult női futballcsapat először hivatalos bajnokságban!

Többszöri nekifeszülés után végre bajnokságban futballozó női csapata van Piliscsabának, azaz lányaink történelmet írnak  városunk sportéletében. Az utóbbi években gazdagon termő utánpótlásunk kitermelte a jelenlegi hölgy csapat magját. Hozzájuk sikerült még néhány társat találni, így 2014 végétől 2015 nyaráig a megnövekedett létszám bajnokságban való indulásra bátorított bennünket. A jelenlegi együttes egyetlenegy játékos kivételével az U17-es korosztályban indulhatna, ám  ilyen kiírás csak az NB I-ben fut, így a megyei rendezésű felnőtt pontvadászatban merészkedtünk nevezni.
A lányokat a legmagasabb elismerés illeti a hozzáállásukért és kitartásukért, tudtuk, hogy az első idők nem a fényes sikerekről, sokkal inkább a tanulásról és a tapasztalatszerzésről fognak szólni. Bátorítjuk az Olvasót, hogy jöjjenek bíztatni leányainkat, sok örömet fognak még szerezni!

Íme a keretünk:

Aknai Beatrix, Balogh Kitti, Balogh Dominika, Kis Réka, Eigner Maggy, Fekete Dóra, Gáspár Zsófia, Gurzó Anna, Hamza Klaudia, Horváth Veronika, Kubik Emese, Matejka Szabina, Peregovics Laura, Prohászka Mira, Somogyi Szonja, Szekeres Johanna

Edző: Gáspár Zsolt
 

A női csapatunk
https://www.AUTOalkatreszonline24.HU
Események a közeljövőben
Piliscsabai Sportegyesület - 1928-2017